Més bàsquet

Festassa a Balaguer

Bàsquet. Un combinat català jugarà diumenge (20 h) contra la selecció d’Angola de Pep Clarós, que està preparant el preolímpic

Balaguer serà escenari diumenge (20 h) d’un partit entre un combinat català i la selecció d’Angola al Pavelló 1r d’Octubre, un recinte que celebra el seu 50è aniversari, amb un aforament restringit de 500 entrades a 5 euros.

El combinat català estarà entrenat per Salva Maldonado i hi jugaran Pep Busquets (Bàsquet Girona), Sergi Costa (Zamora), Dídac Cuevas (Barça B), David Font (Barça B), Àlex Barrera (Burgos), Robert Cosialls (Bàsquet Girona), Marc Martí (Oviedo), Carlos Gasque (Pardinyes) i José Nogués (Almansa). Angola, que dirigeix el català Pep Clarós, prepara el preolímpic, que es disputarà a Kaunas (Lituània) i que tindrà com a premi un bitllet per als Jocs. Té la baixa de Bruno Fernando, que juga el play-off de la NBA amb els Atlanta Hawks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)