Més bàsquet

França, el penúltim mur

Bàsquet. La selecció de Lucas Mondelo, invicta als Jocs, és a dues victòries de tornar a pujar al podi, però el rival d’avui en els quarts (14 h) ha anat de menys a més

La selecció de Lucas Mondelo afronta els quarts contra la temible França (14 h) amb un optimisme renovat després de les victòries i les bones sensacions que ha ofert en la primera fase (3-0). Les franceses, recent subcampiones en l’Eurobàsquet, tenen en el seu equip algunes de les jugadores de més talent i més físiques del bàsquet continental i van resistir durant 35 minuts la poderosa EUA (82-93) en la primera fase.

El combinat espanyol, subcampió a Rio 2016, és a dues victòries d’assegurar la medalla i ha superat el sotrac que va significar l’eliminació en quarts de l’Eurobàsquet. L’aportació, en aquest sentit, d’Alba Torrens i Astou Ndour està sent cabdal i avui ho ha de tornar a ser contra un equip amb jugadores com ara Gruda, Ciak o l’exalera de l’Uni Girona Gabby Williams.

Per Laia Palau (41 anys) aquest és el seu últim campionat internacional amb la selecció. El seu protagonisme ha minvat, com també ho ha fet el de Sílvia Domínguez. La bona direcció d’Ouviña i l’eclosió de Cazorla les ha relegat a un paper més secundari. També estava condemnada a un protagonisme de Queralt Casas, fins que va acabar essent decisiva contra el Canadà.

A favor de l’equip de Mondelo hi ha els últims enfrontaments oficials amb tres de quatre victòries contra el rival d’avui, totes en l’Eurobàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)