ACB

El Baxi Manresa 2021/22, el del retorn a Europa, en moviment

El Baxi Manresa ha fet el seu primer entrenament de pretemporada al Nou Congost i, al migdia, s’ha presentat a la Mútua Intercomarcal de Manresa, amb qui fa gairebé 30 anys que hi col·labora. El tècnic Pedro Martínez diu que tenen il·lusió “per començar una nova temporada”. “Hem fet un bon equip i el que volem és precisament jugar en equip i que aquesta idea de joc arribi als aficionats”, diu l’entrenador, que espera que les lesions no afectin tant a la plantilla com el curs passat. “Hem construït un equip molt jove, amb poca experiència, però tenim l’esperança que sigui millor que el de la temporada anterior” apunta Martínez sobre la plantilla, que a més de l’ACB jugarà la Lliga de Campions i que presenta set cares noves. Són tretze peces, de les quals el pivot nigerià Chima Moneke i l’aler nord-americà Joe Thomasson no són encara al Bages amb permís del club i han d’arribar aquesta setmana.

“La temporada serà exigent amb dues competicions, serà tot un repte, però ho afrontarem amb la màxima humilitat i alhora amb l’ambició d’arribar a metes altes” apunta el president del club Josep Sáez, que assegura: “hem construït una bona plantilla amb molt esforç i estem molt il·lusionats de tornar a veure gent al Nou Congost”.

El llagosterenc Guillem Jou, el capità, hi ha dit la seva després del primer entrenament: “Tenim una plantilla bastant jove i ara el més important és construir una bona química entre tots”. “Treballar el dia a dia sense cap sostre. Al final les temporades són molt llargues i vull anar pas a pas afrontant el que ens vagi passant” exposa sobre el seu objectiu personal.

Set cares noves

El base Vasilje Pusica, els alers Joe Thomasson, Janis Berzins i Elias Valtonen i els pivots Marcis Steinbergs, Chima Moneke i Ismael Bako són els fitxatges del Baxi Manresa 2021/22. Rafa Martínez, Yankuba Sima, Dani Garcia, Guillem Jou i Dani Pérez són els que segueixen respecte l’equip que va ser desè a l’ACB.

L’equip ha d’acabar de definir la pretemporada, en la què de moment té la Lliga Catalana, de la qual n’és l’amfitrió el 4 i 5 de setembre. El Baxi jugarà el primer partit de lliga el 19 de setembre (17 h) a la pista del Casademont Saragossa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)