NBA

Pau Gasol anuncia la seva retirada

Als seus 41 anys fa pública la seva decisió en un acte que s’ha fet en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona

Pau Gasol, acompanyat de la seva dona i la seva filla, acaba d’anunciar en un acte que s’ha fet al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el seu comiat de les pistes de bàsquet. El pivot de Sant Boi, de 41 anys, es retira definitivament després d’acabar la seva carrera defensant la samarreta del Barça. “És una decisió complicada però meditada i vaig complir el meu desig que era retirar-me jugant i no lesionat amb crosses”. Pau Gasol ha fet tot el discurs en castellà certificant que és una figura que va més enllà de l’esport català. Pau Gasol ha parlat en català quan s’ha dirigit a la seva família a qui els ha donat les gràcies perquè ho deixessin tot per ell quan va marxar als Estats Units. El pivot de Sant Boi ha subratllat com el va ajudar Aíto: “Em va fer veure que hi havien més coses que el bàsquet i això també m’ho va reforçar Gregg Popovich i Phil Jackson”. També ha volgut agrair a Juan Carlos Navarro el què ha estat l’amistat: “Quan vaig arribar al Barça només estava amb la família i em va ensenyar el què era tenir un amic”. Pau Gasol s’ha emocionat quan ha volgut recordar el seu amic Kobe Bryant de qui ha dit que el troba a faltar i que era un guanyador.

En l’acte hi ha hagut tota la seva família i moltes personalitats com el president del Barça Joan Laporta, Jorge Garbajosa (president de la Federació Espanyola), Rudy, Marta Fernández, el tècnic del Barça Saras Jasikevicius, el seu amic de l’ànima i ara mànager de la secció Juan Carlos Navarro, Raül López o el mític Felipe Reyes, que també s’ha retirat aquest estiu. També hi era un dels seus primers entrenadors al Barça com va ser Joan Montes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)