LEB Or

El Girona, amb vent de cua a Castelló

Bàsquet. Després de debutar amb dos triomfs toca un rival dels que fan respecte

El Bàsquet Girona, que ha començat la LEB Or amb dues victòries seguides, aspira a fer un pas endavant més i sortir triomfant d’una de les pistes més complicades de la categoria, la del Tau Castelló (12 h), equip contra el qual va perdre clarament en la pretemporada (76-63). L’equip local, amb tot, no arriba en les millors condicions físiques. L’escorta Edu Durán serà baixa durant algunes jornades i el base Joan Faner, que tampoc va jugar l’últim partit, no està al cent per cent. L’exjugador gironí Rozitis va reaparèixer entre setmana a la pista del Palència després de perdre’s el primer partit també per lesió.

Carles Marco admet que l’equip haurà de jugar millor que en els partits contra el Juaristi i el CB Prat per sumar el triomf. “Són un equip molt fort en totes les línies, sobretot si els bases poden fer el que volen. Hem de minimitzar els seus punts forts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)