Eurolliga

Júlia Soler se’n va cedida al Cadí la Seu

Bàsquet. La banyolina jugarà aquest vespre el seu últim partit amb l’Uni i se’n va a la recerca de més minuts

Júlia Soler (Banyoles, 2001) jugarà aquest vespre el seu últim partit de la temporada amb l’Spar Girona, equip amb el qual va signar contracte professional la temporada passada. A partir de demà serà cedida al Cadí la Seu, amb l’objectiu que pugui jugar sobretot més minuts i que pugui mostrar la progressió en una operació similar a la que va fer l’Uni fa unes temporades amb Helena Oma.

La recuperació de les diferents jugadores exteriors de l’equip, sobretot de Frida Eldebrink, ha restat protagonisme a la gironina, que a partir d’ara encara tindria menys oportunitats amb l’arribada de Michaela Onyenwere i la recuperació de María Araújo, jugadores que també poden situar-se en les posicions exteriors.

Sota les ordres d’Alfred Julbe, l’escorta ha jugat en la lliga aquesta temporada una mitjana de 15 minuts en els vuit partits que ha disputat amb 3,6 punts, 1,8 rebots i 0,5 assistències de mitjana. L’arribada a la Seu de Júlia Soler servirà també per cobrir el lloc que ha deixat Gala Mestres. La de Vilanova i la Geltrú es va desvincular ahir de mutu acord per intentar buscar nous reptes professionals. Mestres ha jugat nou partits aquest curs amb una mitjana de 9 minuts on ha fet 1,4 punts i 0,6 assistències.

De mutu acord

El director esportiu de l’Spar Girona, Pere Puig, va confirmar que la decisió de la cessió es va prendre fa tres setmanes amb un objectiu compartit per les dues parts. “Encara té una temporada més de contracte i volem que torni sent una jugadora més consolidada, i la Seu és un lloc ideal perquè pugui guanyar experiència.” Soler és una especialista en el tir que també té facilitat per córrer al contraatac i per penetrar en el joc estàtic.

PROTAGONISTA

Hem decidit que el millor és una cessió a un club on pugui mostrar el seu progrés
Pere Puig
Director Esportiu de l’Uni
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)