Lliga femenina

El Cadí supera el Gran Canària (65-48)

Segon triomf en menys d’una setmana a casa pel Cadí, que després de superar el València diumenge passat ha sumat la seva vuitena victòria contra l’Spar Gran Canària en el debut de Júlia Soler –5 punts en tres rotacions, els 5 amb triple inclòs en la primera rotació de la banyolina. Irati Etxarri ha fet 15 punts i 20 de valoració i la millor visitant era Maya Caldwell amb 18 i 25.

El Cadí ha fet valer la seva major profunditat de banqueta en el segon quart, en què ha arribat a guanyar de 20 (40-20 Etxarri) i aportació ofensiva de 9 de les 10 jugadores que havien sortit, menys Pivec, autora de la primera cistella de la segona meitat (42-22). Les visitants, incapaces d’anotar amb continuïtat i encara menys de fer un bon balanç defensiu (13 assistències del Cadí a la mitja part) recorrien a la 2-3, moment en què Laura Peña feia el seu segon triple (2/2).

Bernat Canut ha aturat el partit a 2:45 per acabar el tercer quart amb 53-30 perquè la pressió de les grogues havia aturat la progressió local (49-25 després de tècnica visitant). Pujol amb addicional feia el 56-31 però l’atac local no rutllava contra la defensa del Gran Canària, que es quedava per sota de la vintena abans que Bernat Canut fes debutar Laia Ribes a 1:50.