Lliga femenina

Burke (23 punts) fa miques el Cadí la Seu (55-45)

Les gironines, amb només set jugadores, han dominat sempre i han trencat el matx al darrer quart

L’Uni, amb només set jugadores per les baixes de Rebekah Gardner, Frida Eldebrink, Binta Drammeh i Giedre Labuckiene (indisposició) ha guanyat el derbi contra el Cadí la Seu que no ha pogut comptar amb la seva estrella Irati Etxarri (55-45). El partit corresponia a la jornada 22 que estava suspès. La derrota del Casademont Saragossa ha donat la quarta plaça de forma matemàtica al Cadí la Seu tot i la derrota.

El matx ha arrencat amb un Cadí la Seu molt desencertat en el tir i amb l’Uni agafant ràpidament avantatge (10-1). La primera cistella en joc de les lleidatanes no ha arribat fins després de 7:30 minuts. A la primera part el tempteig ha estat molt baix (27-19) amb Burke com a màxima anotadora (9 punts i 3 rebots) secundada per la pivot Reisingerova dominant sota els cèrcols (7+5). Les d’Alfred Julbe han atrapat nou rebots més que les lleidatanes (23 a 14). Les de Bernat Canut però han reaccionat tot i el desencert en el tir (7/24 de 2. i 1/7 triples). Al tercer quart ha arrencat amb una defensa zonal 2-3 del Cadí la Seu. Tot i que les de Bernat Canut han millorat molt en atac tres badades en el balanç defensiu han tornat a eixamplar la renda (35-29). Però de nou Burke ha castigat des de la llarga distància (38-29). Al darrer quart però les gironines han fet una estirada definitiva (48-34).