Lliga femenina

Binta Drammeh seguirà dues temporades més a l’Spar Girona

L’Spar Girona i Binta Drammeh seguiran de la mà dues temporades més. Després de signar l’any passat un contracte d’una temporada amb una altra opcional, ambdues parts han renunciat a fer efectiva la sortida de la jugadora. A més, ambdues parts també han arribat a un acord per renovar el contracte fins a la temporada 23-24.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació. “La bona temporada que ha fet Binta Drammeh va fer que rebés algunes propostes d’altres clubs. Tot i que el seu contracte preveia la sortida per ambdues parts, hem decidit per mutu acord no exercir la clàusula i Binta seguirà la temporada vinent. Fins i tot hem augmentat un any més el contracte. Per tant, podrem gaudir a Binta dues temporades més”

Binta Drammeh renova després de jugar una gran temporada amb l’Spar. La jugadora ha fet una mitjana de 9,6 punts, 3 rebots i 8,2 de valoració per partit a la LF Endesa. A l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 8,8 punts, 2,6 rebots i 6,7 de valoració per partit.

Nascuda a Skäggetorp, Suècia, el 1992, Binta Drammeh és una jugadora exterior de 180 cm amb un llarg recorregut internacional. Va començar la seva trajectòria la temporada 2009-10 amb el Telge Basket on va va fer una mitjana de 15,6 punts i 9,4 rebots per partit. Ha passat per França, Alemanya, Rússia, Turquia, Hongria, Itàlia, Espanya i Letònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)