LEB Or

Un factor desequilibrant?

Bàsquet. LEB Or. El Girona, que vol ser l’amfitrió de la final a quatre per pujar a l’ACB, s’ha d’esperar dues setmanes per jugar-se la temporada a dos partits i encara no sap el rival en semifinals

El Girona s’ha d’esperar quinze dies per jugar la semifinal del play-off d’ascens, que serà contra el Força Lleida o el Càceres, que ahir forçava el quart partit de la sèrie. Com el Valladolid contra l’Estudiantes. Els dos equips que van acabar per sobre dels gironins en la lliga regular, doncs, han de guanyar demà si no se la volen jugar divendres mentre els seus rivals es recuperen amb la final four a l’horitzó.

El cap de setmana en què quatre equips es juguen la temporada serà el que ve no l’altre, en una seu que la FEB farà pública quan se sàpiguen els quatre aspirants a pujar i per la qual han transcendit les candidatures de Girona i Madrid. “És un procés que desconeixem, però estic molt content per la proposta; tots els nostres abonats estarien orgullosos de veure-ho. Tenim moltes ganes de fer una festa del bàsquet a Girona, però primer hi hem de ser”, deia Marc Gasol fa una setmana.

El Girona té un 1-1 de balanç contra el Força Lleida, el Càceres i l’Estudiantes. I 2-0 amb el Palència (62-73 en l’estrena de Marc Gasol com a visitant i 89-72 el 10 d’abril). Amb qui primer perd és contra el conjunt extremeny, en la tercera de les set derrotes seguides del 2-7 inicial i a qui superava per primer cop en dos cursos en la LEB Or el 6 de març: 86-80 i 29 de valoració de Gasol. Contra l’equip madrileny (88-80), el president es lesiona i està de baixa cinc jornades després de perdre a Barris Nord (86-65, només juga els primers 3:23). A Fontajau, 97-80 contra els lleidatans –condicionats per les baixes– i sense poder lligar l’average tot i guanyar de vint a 5:18 per a la mitja part (41-21, Fjellerup) l’1 de maig. I 70-68 amb els col·legials en la penúltima jornada de la lliga regular, amb Beirán fallant el triple del triomf el dia que el Granada puja (13 maig).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)