ACB

Ingredients per divertir-se

Bàsquet. Pretemporada ACB. El Baxi Manresa i el Bàsquet Girona s’estrenen en un duel amb ritme en què els manresans sentencien en un final d’infart; Marc Gasol sorprèn jugant i a un alt nivell

Baxi Manresa 73 Bàsquet Girona 72

BAXI MANRESA:Dani Pérez (9), Harding (15), Sagnia (2), Tyson Pérez (9), Babatunde Olumuyiwa (7) -cinc inicial-, Bortolani (10), Dani Garcia (5), Naspler (5), Steinbergs (7) i Lee (8). 19/39 de 2. 9/35 triples (2 Bortolani, 2 Harding, 1 Dani Pérez, 1 Tyson Pérez, 1 Dani Garcia, 1 Naspler i 1 Steinbergs). 8/10 lliures. 45 rebots (9 Tyson Pérez) i 13 assistències (3 Dani Pérez)..BÀSQUET GIRONA:Molins (7), Figueras (4), Taylor (12), Vila (13), Marc Gaso (12) -cinc inicial-, Ferran Diaz, Colom (4), Miletic (8), Kevin Torres, Franch (3), Hanzlik (5) i Sorolla (4). 21/41 de 2. 7/21 triples (2 Gasol, 2 Vila, 1 Molins, 1 Franch i 1 Hanzlik). 9/14 lliures. 36 rebots (8 Miletic) i 19 assistències (6 Figueras)..PARCIALS:20-16, 20-18 (40-34); 15-19 (55-54) i 18-18 (73-72).

El Bàsquet Girona, en l’any del seu retorn a l’ACB, va mostrar credencials per poder fer un bon curs. Els d’Aíto, encara sense els internacionals Pato Garino, Maxi Fjellerup, Roko Prkacin i l’ajudant Lubos Barton, van disposar de Marc Gasol, ja recuperat de la lesió que es va fer a final de curs i amb bones sensacions i bons minuts de joc. Clarament, si està bé, tothom sap que marcarà diferències. També van debutar Colom, Miletic, Pol Figueras, Hanzlik i Taylor, si bé els queda rodatge, però el base de la Selva del Camp va repartir joc i el nord-americà hi va aportar moltes coses. El Baxi Manresa va tenir la baixa d’última hora de Hamilton –malalt–, que es va afegir a les ja conegudes de Jou, Vaulet, Valtonen i Badio. Haurà de tenir paciència perquè Lee s’adapti a la lliga. Tunde va estar intens i Tyson Pérez va mostrar que té fam després d’un any KO per lesió. El talent el va aportar Harding, un base elèctric i que exerceix de líder al costat de la parella de Danis a la direcció i d’un Bortolani, cedit pel Milà, que ha d’aportar molt més. Tot i que va aparèixer en el tram final per demostrar que té pólvora i punts.

El matx, que va ser molt igualat i amb diferències màximes de 7 punts per als uns i per als altres, es va decidir en el tram final amb un 2+1 de Harding després de cinc punts seguits de Gasol (73-72). I, en l’última possessió, Pol Figueras es va equivocar amb una mala passada a Taylor que va llançar des de més enllà del mig de la pista per fer el tir guanyador, però no va tocar el cèrcol. Bon test per als dos equips.

ELS VESTIDORS

Estic molt content, perquè amb pocs entrenaments i sense coneixements hem fet bon esforç, molt millor del que m’esperava
Aíto García Reneses
TÈCNIC BÀSQUET GIRONA
Harding té molts punts, però és aviat per fer valoracions; el curs passat no vam guanyar cap partit en la pretemporada i mira com va anar
Dani Pérez
BASE DEL BAXI mANRESA

Moneke, amb samarreta del Manresa a l’NBA

Un dels que continuen aconseguint fans del Baxi Manresa tot i no jugar-hi ja és Moneke, que ahir va començar els entrenaments amb els Kings (NBA) i en el seu primer entrenament a Sacramento portava una samarreta en què es llegia “Som-hi, Rea”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)