ACB

Les increïbles dades de Quino Colom a Fontajau o a domicili

Bàsquet. ACB. El base andorrà multiplica per tres les seves estadístiques quan juga davant de la seva afició (13,3 punts i 18,7 de valoració) de quan ho fa a domicili (3,7 punts i 5 de valoració)

Totes les mirades enfoquen Marc Gasol, però el termòmetre de l’equip és Quino Colom. La transformació del base andorrà (33 anys), però, es produeix quan l’equip juga a Fontajau davant dels seus aficionats. Les dades són increïbles. A Girona en els tres partits que ha disputat (Madrid, Unicaja i Múrcia, tres dels grans) fins ara ha fet una mitjana de 18,7 de valoració –seria el millor 8è de l’ACB– amb 13,3 punts, 4 assistències i 46% en triples (6/13). Lluny de Fontajau, als tres partits que ha jugat (Tenerife, Obradoiro i Betis), les xifres cauen en picat: 3,7 punts, 5 de valoració i 4 assistències i un 23% d’encert en triples (3/13). El minutatge pràcticament és el mateix: 18,3 minuts de mitjana a casa i 17,6 a fora. Colom, que va igualar el seu sostre de triples a l’ACB, parla de les sensacions: “Des que vaig marxar a Kazan vaig començar a llançar molt més de tres i ara estic amb confiança per fer-ho; amb la meva edat el que vull ara és que l’equip jugui bé i que tothom estigui tranquil després de començar amb un 0-4”. Colom és conscient que aquest equip necessita recorregut, i les dues victòries seguides donen una altra dimensió a l’equip i calma per poder continuar treballant: “És un equip jove i necessita temps, anem millorant individualment però sobretot col·lectivament; vam jugar amb molta intensitat, i hem de saber controlar la situació quan tot s’enmerda.”

LES DADES

4
triples
eren el sostre de Quino Colom en la seva carrera a l’ACB. Diumenge va igualar l’estadística.
22,3
valoració.
Marc Gasol és el segon millor de l’ACB només superat per Rivero (València) amb 26,5.
2
recuperacions.
Taylor, segon millor ACB superat per Evans (2,2). Miletic, tercer amb més taps (1,2).

Oriola podria debutar... al Palau Blaugrana

El pròxim compromís del Bàsquet Girona serà diumenge (17 h) en un difícil derbi al Palau. Podria ser el debut oficial de Pierre Oriola amb la samarreta del Bàsquet Girona. Però no només serà especial per a ell, perquè també tornaran a la pista blaugrana com a rivals llegendes com ara Aíto García Reneses i Marc Gasol, juntament amb d’altres com ara Pol Figueras o el campió de l’Eurolliga Lubos Barton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)