WNBA

Rússia allibera Brittney Griner

La pivot complia una condemna de 9 anys i ha entrat en un intercanvi de presos amb el traficant d’armes Viktor Bout

Brittney Griner (2,06 m, 1990) surt de la presó en la què complia 9 anys de presó per possessió i contraban de drogues, perquè al febrer la van detenir a l’aeroport de Moscou per dur oli de cànnabis a la maleta. La pivot dels EUA ha entrat en un intercanvi de presos amb el traficant d’armes Viktor Bout.

“Es troba sana i estàlvia, ve en un avió de trnada a casa” diu Joe Biden a Twitter. El president ha comparegut a la Casa Blanca al costat de la vicepresidenta, Kamala Harris, i de la dona de la pivot, Cherelle Griner.

Griner va ser condemnada al mes d’agost mentre But, a qui es coneix com el mercader de a mort, que estava detingut des del 2008 i complia 25 anys de pena als EUA. L’intercanvi de presos s’ha dut a terme als Emirats Àrabs Units –ella havia volat de Moscou a Abu Dhabi.

La pivot, campiona de la WNBA amb les Phoenix Mercury, té dos ors olímpics i és doble campiona del món amb la selecció dels EUA. A Europa jugava al Iekaterinburg –sis cops campió de l’Eurolliga, amb tres seguits fins el 2021 quan superava l’Avenida en la final (era el quart títol de les últimes cinc edicions)– des del 2014.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)