WNBA

Brittney Griner reapareix a Los Angeles

Empresonada a Rússia des del febrer fins el desembre de l’any passat, ha fet 18 punts amb les Phoenix Mercury

Brittney Griner (2,06 m, 1990) és la protagonista de la primera jornada de la WNBA, amb tres partits disputats a Los Ángeles, Washington i Minneapolis. La pivot de les Phoenix Mercury, empresonada a Rússia des del febrer fins el desembre de l’any passat, ha acabat com la màxima anotadora del partit que han guanyat les Sparks per 94-71. Griner ha fet 18 punts i Moriah Jefferson 16, Diana Taurasi 15 i Michaela Onyenwere 7. Per a les locals, amb 5 jugadores amb 13 punts o més, Nneka Ogwumike 17.

Rebekah Gardner ha fet 10 punts en el triomf de les Chicago Sky contra les Minnesota Lynx per 77-66, amb 20 punts de Kahleah Copper per a les visitants. L’altra nord-americana de l’Spar Girona el darrer curs, Brittney Sykes, n’ha fet 9 en la primera sorpresa del curs, la victòria de les Washington Mystics per 80-64 contra les New York Liberty de Breanna Stewart, autora de 12 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)