Lliga femenina

Hamblin-Davis renova amb el Barça CBS fins al final de la temporada

El contracte de la pivot canadenca s’acabava el 23 de desembre

La pivot Ruth Hamblin-Davis ha allargat la seva vinculació amb el Barça CBS fins a final de temporada, ja que tenia contracte fins al 23 de desembre. La canadenca (28 anys i 1,98 m) ha mostrat la seva qualitat en les onze jornades de la lliga femenina que s’han disputat fins ara. Actualment és la cinquena jugadora més valorada, amb 17 de mitjana, de la competició i registra 12,6 punts i 8,8 rebots per partit. La internacional canadenca va ser anomenada MVP de la jornada 11, amb 19 punts i 22 rebots. El Barça CBS porta un balanç de 8 victòries i 3 derrotes, i està al capdamunt de la classificació empatat amb dos equips, l’Spar Girona i el València, en la temporada del debut a la màxima categoria.

Ruth Hamblin-Davis s’ha mostrat contenta de continuar a l’equip en els mitjans oficials del club: “Estic molt emocionada per seguir al Club fins al final de la temporada. Les meves expectatives són créixer com a persona i com a jugadora, i òbviament guanyar partits. Hem estat fent totes aquestes coses fins ara, i vull continuar així”. També ha manifestat: “Crec que estic jugant el millor bàsquet de la meva carrera ara mateix. És molt emocionant i divertit. Treballem molt dur i juguem bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)