ACB

El Baxi Manresa no té prou regularitat per vèncer el Bilbao (76-86)

El Baxi Manresa ha encaixat avui contra el Surne Bilbao (76-86) la desena derrota en dotze jornades i no aixeca el cap. El conjunt del Bages ha jugat encara sense el nou fitxatge Robinson i ja amb Geben –18 minuts, 6 punts (3/3 de dos), 4 rebots i 2 de valoració–. L’equip de Pedro Martínez ha competit molt bé en un primer quart esperançador (22-24) però no ha pogut contenir l’embranzida del conjunt basc en el segon quart, en el qual els del Bages han perdut consistència i han arribat a perdre de 14 (31-45) i han acabat dotze per sota (38-50). El conjunt català ha recuperat l’empenta en el tercer quart i s’ha situat a 7 punts (61-68), amb relativament bons percentatges en els triples –duia 9/22– i s’ha posat a 6 (64-70) amb un triple sobre la botzina de Tass (10/24). En el darrer quart, el Baix s’ha acostat a 4 punts (66-70) i possessió amb una bona intensitat defensiva, però li ha faltat encert per inquietar encara més el Bilbao, que ha sentenciat.

Smith (16) i Hakanson (14) han estat els jugadors més efectius del conjunt basc, mentre que per part local, el màxim encistellador ha estat Harding (13) i Ferrari ha repartit set assistències. Guillem Jou (18) ha estat el jugador més valorat del Baxi amb 8 punts i 7 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)