FIBA Champions

El Manresa juga a dues pistes

Bàsquet. FIBA Champions League. Els del Bages seran al Top16 si guanyen i el Benfica perd a casa; si no, hauran de jugar el ‘play-in’ a 3 partits

El Baxi Manresa pot assolir avui (18.30 h Esport3) el bitllet per al Top16 si guanya a la pista del VEF Riga i el Benfica perd a casa contra el Llemotges, una cosa que és factible. Els manresans ja van arrasar l’equip letó en el partit al Nou Congost de 29 punts de diferència (88-59) sense estar en el millor moment bagenc. Si es dona aquesta combinació de victòria del Baxi i derrota del Benfica, el Manresa passarà directament al Top16, però si no es produeix aquesta combinació podria quedar segon o tercer classificat. Això implica haver de jugar el play-in, una eliminatòria al millor de tres partits. Aquests es disputarien els dies 3 i 4 de gener, 10 i 11 de gener i 17 i18 de gener en cas de desempat. Els possibles rivals en aquesta eliminatòria serien el Ludwigsburg alemany, el Darussafaka turc o el Hapoel Jerusalem. Avui també disputen la seva última jornada en horari unificat (18.30 h) per decidir com queda la classificació del grup E.

La plantilla del Baxi Manresa a la Basketball Champions League està condicionada per les lesions i les inscripcions: viatgen Ferrari, ja inscrit, i el júnior Ladji Coulibaly per reforçar posicions interiors. Es perd el partit Jordan Caroline per lesió, i els fitxatges Tass, Robinson i Geben no van poder ser inscrits. Pedro Martínez tindrà molt pocs efectius per disputar el matx. Ja estan classificats per al Top16 l’Strasbourg, el Telekom Bonn, el Bilbao, l’Unicaja i el Tenerife, tres de l’ACB.

LA PRÈVIA

El nostre joc últimament està millorant, sabem què ens hi juguem; ells no tenen possibilitats i això és perillós
Adam Waczinski
Hem d’anar a mort en tots els partits per recuperar la confiança; ells juguen l’últim matx a casa
Tyson Pérez

Basquet. Lliga Campions FIBA Grup F

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Baxi Manresa 10 6 4 2 502 470
2 SL Benfica 10 6 4 2 470 472
3 CSP Llemotges 9 6 3 3 438 404
4 VEF Riga 7 6 1 5 410 474
  Quarts de final
Darrera actualització: 20-12-2022 20:45:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)