Eurolliga

La ‘final four’, a Kaunas el 2023 i a Berlín el 2024

Bàsquet. Eurolliga. Es descarta l’opció de fer-la a Dubai, on donaven molts diners, però volien tenir les tres pròximes edicions consecutives

L’Eurolliga va fer oficial ahir que les seus de la final four dels pròxims dos anys seran a Kaunas i a Berlín. La d’aquest curs serà entre el 19 i el 21 de maig a la ciutat lituana en una instal·lació espectacular com és el Zalgirio Arena, que va ser inaugurada el 2011 i que té una capacitat per a 15.442 espectadors. Serà la primera vegada que es farà en aquest escenari. Les entrades per als aficionats es posaran a la venda a partir del 17 de gener. El 2024 serà a Berlín del 24 al 26 de maig en el Mercedes-Benz Arena, amb capacitat per a 16.000 espectadors. Hi havia molts rumors per si es podia fer a Dubai, però finalment ha quedar descartat perquè els Emirats Àrabs volien disposar de les tres pròximes edicions de forma consecutiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)