FIBA Champions

El Baxi Manresa passa al Top16 i evita jugar el ‘play-in’ (80-82)

El VEF Riga ha fallat al darrer instant el triple que hauria enfonsat als manresans

El Baxi Manresa ha acabat primer de grup i passa directament al Top16 evitant així disputar l’eliminatòria del play-in que és al millor de tres partits i que hauria complicat molt el calendari del Baxi per combinar-ho amb l’ACB. Els manresans han complert amb la seva obligació guanyant a Riga (80-82) tot i les baixes contra un VEF que no s’hi jugava res. Els manresans s’han vist beneficiats per la victòria del Llemotges a la pista del Benfica (59-77) després d’un parcial de 5-25 dels francesos al tercer quart quan perdien de 10 punts. Tan el Llemotges com el Benfica hauran de disputar l’eliminatòria prèvia.

Quant al matx al primer temps Steinbergs -amb el seu pare a la graderia amb samarreta del Baxi- ha marcat el ritme dels seus (12 punts amb 3/3 de dos i 1/1 triple) aprofitant els minuts que ha tingut per les baixes dels de Pedro Martínez. Un triple de Harding abans del descans semblava encarrilar el matx (29-46) però els letons han retallat abans del descans (36-46). A l’inici del tercer quart s’ha acostat el VEF Riga (44-46). Però ha estat llavors quan els manresans, amb Ferrari, Vaulet i Steinbergs com a referents, ha fet l’estirada que semblava definitiva (64-76). Però el Baxi s’ha complicat la vida i amb 80-82 el VEF Riga ha fallat el triple que hauria enfonsat els manresans. Els manresans passen com a primer de grup igual com ho han fet també els altres tres equips de l’ACB com són l’Unicaja, el Tenerife i el Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)