ACB

Fa falta més pólvora

Anotació. Els d’Aíto, el pitjor equip en atac, amb 73,4 punts de mitjana, han guanyat els tres partits quan han superat els 70 punts i han perdut 8 dels 10 partits quan no han arribat a la xifra

El Bàsquet Girona és el pitjor equip en atac de l’ACB (73,4 punts de mitjana) i això fa molt difícil poder guanyar partits. Fins ara els tres partits que ha guanyat és perquè ha superat els 70 punts contra el Betis (79), contra el Múrcia (100) i contra el Saragossa (78). Però fins ahir de les nou derrotes que havien encaixat els gironins, en vuit s’havien quedat per sota els 70 punts. Només el dia del Madrid en la jornada inaugural a l’ACB a Fontajau en van anotar més (88) i van perdre. Ahir va tornar a quedar palès que fan falta més armes en atac perquè entre Taylor (13,9 punts de mitjana), Marc Gasol (12,9), Quino Colom (9,5) i Fjellerup (8,7) ja n’anoten 45. Garino està absent per lesió, Oriola està amb una mitjana de 2,7 i la resta, menys Miletic, no arriben als 5 punts de mitjana. Tot i que els reforços no sembla que arribaran en el pròxim partit, sí que han de ser imminents per redreçar el rumb amb urgència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)