Eurolliga

El Barça rep el bicampió

Bàsquet. Eurolliga. Els blaugrana estan molt motivats pel partit d’avui contra l’Efes (20.30 h, Dazn). Satoransky continua de baixa

El bicampió de l’Eurolliga, el guanyador de les dues darreres edicions, un dels conjunts més potents d’Europa, l’Anadolu Efes d’Istanbul, visita aquest vespre (20.30 h) el Barça. Els blaugrana estan molt motivats per afrontar aquest repte, són molt conscients de la importància del partit i tenen confiança en les seves possibilitats. El Barça acumula 12 victòries i sis derrotes, i va segon empatat amb el Real Madrid i el Mònaco, mentre que el conjunt turc és novè, fora de la zona de play-off amb 9-9. L’Efes ha perdut en els tres últims desplaçaments, però tot i això el seu potencial és impressionant i fa respecte. En el partit jugat a Istanbul, la victòria va ser per als locals (96-86) i va destacar Vasilije Micic amb 22 punts. Pel partit d’avui també disposaran de la seva estrella Shane Larkin, que acaba de tornar a l’equip després d’una llarga lesió.

Pel conjunt blaugrana el tècnic Saras Jasikevicius va confirmar la baixa del base Tomas Satoransky, que s’ha perdut els últims tres partits per una tendinitis al turmell dret. El tècnic del conjunt blaugrana va comentar que per guanyar hauran de ser molt consistents i hauran d’estar molt centrats. Finalment, Saras Jasikevicius també va parlar de l’ambient que espera que hi hagi al Palau Blaugrana: “El Palau és molt Palau aquestes nits que són importants per a l’afició.”

EL PROTAGONISTA

Els tenim molt de respecte. Sobretot és centrar-se en la pista, fer la nostra feina. Millorar, millorar i millorar
Saras Jasikevicius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)