ACB

La Penya claudica davant la superioritat del Gran Canària (75-91)

Els canaris han dominat des del salt inicial amb un 5-23 només començar el matx

La Penya ha claudicat davant la superioritat d’un Gran Canària que ha dominat des del salt inicial amb molta solvència (75-91) i perd contra un rival directe de cara el play-off.

Els verd-i-negres han topat amb un Gran Canària molt encertat anotant els primers 8 tirs que ha llançat i agafant 18 punts ja al minut 5 davant la sorpresa general (5-23). Shurna, amb 13 punts, imparable fins llavors. Ferran Bassas ha entrat a 4:13 pel final del primer quart i el badaloní ha exhibit tot el què sap fer amb 10 punts. Tot i així la Penya ha retallat gràcies a Kyle (29-35). Però els de Carles Duran han tornat a deixar d’estar intensos al darrera i el Gran Canària ha marxat al descans anotant 51 punts (38-51).

La Penya ha sortit amb una defensa zonal que ha col·lapsat al Gran Canària provocant el temps mort de Jaka Lakovic (47-54). Però els canaris han reaccionat molt ràpid amb una demostració de qualitat amb un parcial de 2-12 que ha donat el màxim desavantatge del segon temps (49-66). Tot i veure com els canaris han atrapat 17 rebots ofensius els de Carles Duran han tornat a entrar dins el partit (64-73) però ha estat un miratge perquè el Gran Canària ha tornat a fer una estirada ja definitiva (64-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)