Eurocopa

El Cadí té 18 punts per a la tornada

Eurocopa. Les urgellenques fan una segona meitat espectacular. Raventós, amb 21 punts, i Watts, amb 17, lideren l’equip contra el Flammes Carolo en el partit d’anada dels vuitens

Cadí la Seu 72 Flammes 54

CADÍ LA SEU:Brotons, Soler (13), Bahí (8), Ramette (4) i Watts (17) –cinc inicial–; Kovacevic (4), Pujol (3), Strautmane (2) i Raventós (21). 13/31 de 2 punts. 9/34 triples (3 Soler i Watts, 2 Raventós i 1 Bahí). 19/23 tirs lliures. 35 rebots (8 Bahí). 13 assistències (3 Raventós i Soler). 77 valoració (22 Raventós).FLAMMES CAROLO:Chevaugeon (7), Colley (7), Milic (10), Bouderra (2) i Fraser (18) –cinc inicial–; Tahane (4), Tanqueray (6), Adonis i Dieng, 18/31 de 2 punts. 4/17 triples (2 Tanqueray i 1 Colley i Chevaugeon). 6/8 tirs lliures. 33 rebots (6 Fraser i Milic). 17 assistències (4 Bouderra i Fraser). 56 valoració (21 Fraser).PARCIALS:12-14, 12-17 (24-31), 27-8 (51-39) i 21-15 (72-54).

El Cadí la Seu afrontarà el partit de tornada dels vuitens de final de l’Eurocopa amb un avantatge de 18 punts. Les urgellenques van guanyar per 72-54 el Flammes Carolo francès en l’anada i sortiran amb avantatge dimecres vinent a Charleville-Mézières. El Cadí va fer un partit extraordinari i va demostrar un gran potencial en atac i en defensa. I ho va fer amb les baixes per lesió de Peña i Tunstull. Raventós, amb 21 punts, i Watts, amb 17, van liderar l’equip, però les nou jugadores que van sortir a la pista van aportar entrega i ganes.

Les urgellenques van trigar gairebé cinc minuts a anotar els primers punts (0-6) i el Flammes Carolo va començar a agafar avantatge (7-14) i es va mantenir al davant fins a arribar a la màxima diferència de vuit punts (21-29). En el descans guanyava per 24-31.

En el tercer quart, el Cadí va despertar en atac, 27 punts anotats amb cinc triples, i en defensa, encaixant només 8 punts. Això el va portar a capgirar el partit –va fer dos parcials de 9-0 i d’11-0–, i a guanyar de 12 punts (51-39) al final d’aquest tercer període. Les urgellenques van mantenir el ritme i l’encert en els darrers deu minuts i van arribar a guanyar de 24 (69-45), la màxima diferència, a quatre minuts del final. Al final la victòria del Cadí va ser per 72-54 i tindrà 18 punts de marge en la tornada.