Lliga femenina

Un camí sense retorn

L’Spar Girona afronta el tercer dels quatre partits seguits fora de casa, a la pista de l’Araski (18.30 h), contra el qual va perdre a Girona, conscienciat per conservar el lideratge en la lliga

L’Spar Girona té aquesta tarda a Vitòria el tercer dels quatre partits seguits fora de casa. Un compromís que l’Uni afronta havent perdut a Sopron dimecres i marxant directament a Miskolc, on dimarts està pràcticament obligat a guanyar per conservar les seves possibilitats de classificar-se per als quarts de l’Eurolliga. “L’equip està acostumat i treballa per a això. En aquests llocs hi has de ser i fer les coses perfectament”, explicava Laura Antoja sobre la derrota a la pista del campió hongarès, marcada pel 16-1 en l’últim quart. “Fa dies que ho sabíem i és una manera d’estar-hi enfocades, descansar i recuperar millor. L’equip està conscienciat”, argumentava la segona entrenadora sobre el desplaçament llarg per preparar “un partit molt important”.

L’Araski sol ser incòmode per a l’Uni i a Girona ja va aconseguir el triomf per 62-64, tot i el 35-24 del segon quart i amb Drammeh fallant el triple de la victòria. “Ens van posar problemes amb el tir exterior i amb les petites generant cap a dins”, recorda Antoja sobre el conjunt vitorià, que ve de perdre en la pròrroga a la pista del Casademont (65-63). “Els nostres partits són aquests: són els que hem de guanyar per continuar al capdavant de la classificació”, posa en context la mà dreta de Bernat Canut, segons la qual Rebekah Gardner, baixa els últims partits per un cop a Schio, ja havia fet l’entrenament sencer i podria reaparèixer segons la seva evolució.