ACB

Cinquena derrota seguida

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa no pot resistir l’encert del Real Madrid, que trenca el partit en l’inici del segon quart. Els manresans igualen la pitjor ratxa de resultats en aquesta lliga

Baxi Manresa 69 Real Madrid 94

BAXI MANRESA:Robinson (8), Harding (21), Jou (3), Geben i Pérez (4) –cinc inicial–; Badio (4), Steinbergs (12), Sagnia (2), Ferrari (9), Olumuyiwa i Vaulet (6). 19/44 de 2 punts. 6/23 triples (3 Harding, 2 Steinbergs i 1 Ferrari). 13/19 tirs lliures. 29 rebots (5 Steinbergs, Sagnia i Vaulet). 13 assistències (14 Pérez). 52 de valoració (17 Harding).REAL MADRID:Williams-Goss (7), Hezonja (12), Cornelie (7), Tavares (11) i Musa (12) –cinc inicial–; Fernández (8), Hanga (9), Rodríguez (11), Deck (7), Poirier (8), Llull (2) i Ndiaje. 28/38 de 2 punts. 8/24 triples (3 Rodríguez, 2 Fernández i 1 Williams-Goss, Deck i Cornelie). 14/17 tirs lliures. 38 rebots (7 Poirier). 20 assistències (5 Rodríguez). 123 de valoració (22 Musa).PARCIALS:22-32, 14-25 (36-57), 13-19 (49-76) i 20-18 (69-94).

El Baxi Manresa va perdre el seu cinquè partit de manera consecutiva en la lliga ACB en caure davant de la seva afició per 69-94 contra un Real Madrid molt encertat. El conjunt manresà va igualar la pitjor ratxa de resultats en aquesta lliga, ja que també havia encadenat cinc derrotes entre la tercera i la setena jornada. El màxim anotador del partit va ser Harding amb 21 punts, però no va ser suficient. En el conjunt blanc no hi va haver cap jugador destacat pel que fa a anotació, Hezonja i Musa van anotar 12 punts, però 11 dels 12 que van sortir a la pista van sumar punts.

Els primers minuts de partit van ser un enfrontament de Harding contra el Madrid, ja que va anotar els primers 11 punts del Manresa (11-15). El conjunt blanc sempre va anar al davant i va trencar el partit en l’inici del segon quart amb un parcial d’1-12 (23-44). Es va arribar al descans amb un 36-57 per als blancs. El Baxi Manresa no va poder igualar el ritme del seu rival, que va arribar al màxim avantatge de 31 punts (56-87) en l’inici del darrer quart i es va emportar la seva quarta victòria consecutiva, que el torna a situar en el primer lloc de la taula.