Lliga femenina

El Cadí la Seu venç còmodament el Tenerife (85-54) i mira la zona alta de la taula

Les urgellenques han dominat des de l’inici i sumen la novena victòria

El Cadí la Seu ha sumat una important victòria, la novena, contra el Tenerife (85-54), el cuer de la lliga femenina, per començar a mirant cap la zona alta de la taula. Laura Peña ha reaparegut després de no poder jugar els últims partits per lesió. Les urgellenques no han notat l’esforç de dimecres en l’Eurocopa i la classificació pels quarts de final. Watts ha estat la màxima anotadora amb 18 punts i cinc triples.

Les urgellenques han iniciat el partit amb intensitat i en quatre minuts ja s’han avançat de 10 punts (12-2). El primer quart l’han dominat clarament i han arribat a tenir 12 punts de marge (23-11). En el segon període el Tenerife ha estat més encertat de cara a cistella i ha retallat les diferències amb un parell de triples i s’ha situat a només 3 punts (26-23). Una reacció i un parcial de 7-0 han tornat a situar al Cadí amb una avantatge còmoda i h arribat al descans amb un 35-24.

Novament el Cadí ha fet un gran inici en la segona meitat i ha marxat de 19 punts (43-24). El Tenerife ha intentat resistir , però entre el final del tercer període i l’inici del quart el conjunt urgellenc ha aconseguit un parcials de 14-0 i ha arribat als 30 punts d’avantatge (70-40). Amb el triomf assegurat el Cadí ha continuat encertat i ha arribat a la màxima diferència de 33 punts (85-52).