FIBA Champions

El Baxi Manresa rep el Bahcesehir en un matx esportiu i molt solidari

Bàsquet. FIBA Champions League. La recaptació es destinarà a ajudar les víctimes del terratrèmol de Síria i Turquia, país del rival d’avui

El Baxi Manresa rep avui (21 h, Esport3) el Bahcesehir turc, en un partit marcat per la solidaritat amb el poble de Síria i Turquia, després del terratrèmol que ha deixat, de moment, 30.000 morts. Els manresans, esportivament parlant, s’hi juguen molt. D’entrada per continuar creixent i guanyant confiança, i, d’altra banda, perquè no tenen marge d’error si volen passar als quarts de final. Per passar fase, el Baxi ha de quedar entre els dos primers, i ara mateix el Telekom Bonn alemany porta 3-0; el Rytas, 1-2; el Baxi, 1-1, i el Bahcesehir, 0-2. Un triomf dels manresans seria clau. Però no serà fàcil, perquè l’equip turc disposa de molts ex ACB, com ara Jaka Blazic, Conor Morgan o James Gist, van prescindir de Brodziansky i tenen americans com Langston Hall, Jamar Smith o Jerry Boutsiele. Totes les entrades tindran un preu únic de 10 euros, i tota la recaptació de taquilla del partit es destinarà a ajudar les persones afectades per la tragèdia, en col·laboració amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)