ACB

NICO LAPROVITTOLA

BASE DEL FC BARCELONA

“Ara mateix necessitava un tècnic com Saras”

Laprovittola, que té el sostre de valoració en una copa (50), vol liderar el Barça: “Només tinc una obsessió: guanyar títols”

Nicolás Laprovittola (Morón, 31/01/1990) és un històric en la copa perquè té el rècord de valoració en un partit, amb 50 contra el Baskonia en l’edició del 2019 amb la Penya. Després de no poder triomfar al Madrid, arriba a la copa sent el líder d’aquesta temporada al Barça, on Jasikevicius li ha trobat el rol que més ha sabut explotar.

Torna a Badalona, on va aconseguir salvar la Penya, ara podent guanyar un títol.
Espero estar més encertat que el dia que vaig jugar en l’ACB contra la Penya, en què vaig estar negat. Tornar a Badalona sempre és una il·lusió; és maco poder gaudir de la gent i del pavelló, és especial, i més en la copa, perquè la demostració més gran de bàsquet la vaig tenir amb la Penya contra el Baskonia. Van ser grans moments. Ara estic preparat amb el Barça amb l’objectiu de guanyar.
Sembla que el Barça arriba en un moment òptim de resultats, però sobretot de sancions.
Estem jugant molts partits, amb molta intensitat i construint per al futur. Vam canviar moltes peces clau aquest any i vaig pensar que podia fer un pas endavant i el repte el vaig fer possible. Tinc la confiança dels companys i això no és fàcil d’assolir en un club tan gran com el Barça. Però el més important ara és guanyar títols, que és l’objectiu que tenim. Crec que estem gestionant bé les càrregues i hi arribem molt bé. Només tinc una obsessió: guanyar títols al Barça.
Quina part de mèrit dona a Saras del seu moment dolç?
Més enllà que Saras m’hagi trobat l’espai, crec que tot ha sortit de mi, de lluitar i de demostrar que l’Eurolliga era el meu nivell, i em vaig mentalitzar molt. L’elecció de venir al Barça va ser per això i per demostrar i no abaixar els braços. A Badalona vaig fer molts passos endavant, vaig poder demostrar tot el meu joc, però al Barça ho he potenciat més amb un nivell més alt. Saras ha tret el millor de mi, és l’entrenador que necessitava al meu costat ara mateix i, més enllà que cridi, treu el millor de mi.
El Madrid no li va saber treure rendiment i al Barça s’ha reivindicat?
Les circumstàncies han fet que arribés rodat de la selecció de l’Argentina i alguns companys s’havien d’adaptar al joc de Saras i d’altres estaven lesionats. Això m’ha permès agafar més responsabilitats.
Signa un Barça-Penya en la final?
El Joventut té avantatge de camp i m’encantaria poder disputar aquesta final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)