Lliga femenina

L’Uni organitza el segon El Partit de Totes

La primera edició va aplegar 4.273 persones a Fontajau en el duel de l’Spar contra el cuer de la lliga

La segona edició d’El Partit de Totes es durà a terme el 5 de març, en el marc del Dia Internacional de la Dona. L’Spar Girona - Jairis de la Lliga Femenina servirà per reconèixer les dones pioneres del món de l’esport, segons explica la vicepresidenta de l’Uni, Noemí Jordana: “Volem que Fontajau torni a ser un clam d’apoderament i reivindicació dels drets de la dona”. La temporada passada la cita va aplegar 4.273 persones en el 73-50 davant el Tenerife, que era el cuer de la lliga.

Lolita Iglesias, que forma part de la junta del club i que és una de les referents del món de l’esport a les comarques gironines, apunta que la gent que va començar i ha treballat per cada esport son les que s’han de posar en valor. Igual que l’any passat, l’Uni fa una edició especial de la seva equipació, en la què les jugadores duran el nom d’una de les dones que han contribuït a la causa. Es pot encarregar, la samarreta, al lloc web del club amb el nom personalitzat o “Dones” fins el dimarts que ve si es vol tenir pel dia 5, quan se’n vendran unitats limitades a Fontajau.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)