Eurolliga

Moneke: l’Eurolliga no és Manresa

En negatiu. L’ídol del Nou Congost el curs passat amb el Baxi va passar de fer 18 punts, 13 rebots i 30 de valoració al Palau Blaugrana a ahir acabar amb 0 punts i -2 de valoració

Chima Moneke es va convertir en un ídol al Nou Congost. Fins al punt que ahir al Palau hi havia seguidors manresans, com la Penya Jordi Esquius, amb aficionats de Copons, Cervera, Súria i Calaf, que segueixen el Baxi, animant-lo amb pancartes. Però el nigerià està tastant el que és l’Eurolliga: 3,4 punts, 2,8 rebots i 2,8 de valoració. Ahir va acabar amb 0 punts i -2 de valoració. El curs passat en l’ACB va fer 14,5 punts, 8,2 rebots i 20,3 de valoració de mitjana. De fet, Moneke al Palau amb el Baxi va fer un recital fa un any: 18 punts, 13 rebots, 7 recuperacions, 8 faltes rebudes i 30 de valoració, i al Nou Congost contra el Barça també va excel·lir: 14 punts, 7 rebots i 19 de valoració. Moneke va marxar a l’estiu als Sacramento Kings (NBA) però després de passar a l’equip de la G-League el van tallar i va signar pel Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)