FIBA Champions

Competir contra un rival potent

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi Manresa només cedeix en el darrer quart contra el Bonn

Telekom Bonn 85 Baxi Manresa 75

TELEKOM BASKETS BONN:Delany (11), Malcolm (3), Shorts II (13), Tadda (12) i Kratzer (6) –cinc inicial–; Williams (7), Hawkins (17), Herrera (12) i Kessens (4). 17/44 de 2 punts. 9/22 triples (4 Herrera, 3 Tadda i 2 Hawkins). 24/28 tirs lliures. 39 rebots (8 Kessens). 23 assistències (10 Shorts II). 99 valoració (16 Hawkins).BAXI MANRESA:Harding (21), Jou (5), Robinson (15), Steinbergs (11) i Dani Pérez –cinc inicial–; Dani Garcia, Badio, Ferrari, Geben (10), Olumuyiwa, Sagnia (6) i Vaulet (7). 26/45 de 2 punts. 4/17 triples (2 Harding i 1 Jou i Robinson). 11/15 tirs lliures. 36 rebots (6 Robinson). 15 assistències (5 Dani Pérez). 82 valoració (19 Harding).PARCIALS:23-17, 25-23 (48-40), 21-22 (69-62 i 16-13 (85-75).

El Baxi Manresa va competir a la pista del Telekom Bonn, el líder de la lliga alemanya, però va caure derrotat per 85-75. Els manresans van ser superats en l’inici del darrer quart després d’haver aguantat més de trenta minuts un rival molt potent. El Manresa manté la segona posició del seu grup de la FIBA Champions League però encara no s’ha classificat per als quarts de final. Ho podria fer avui si el Rytas Vilnius perdés a la pista del Bahçesehir.

El conjunt manresà va fer un bon inici de partit, va mantenir el marcador anivellat i va tenir mínimes avantatges d’un punt en un parell d’ocasions en el primer quart. El conjunt alemany es distanciava en el marcador i els manresans aconseguien tornar a apropar-se (32-32) a cinc minuts del descans. El Bonn tenia diferències d’entre cinc i nou punts, fins que en l’inici dels darrers deu minuts es va escapar clarament i definitivament amb un parcial d’11-0 (80-64) i es va assegurar la victòria i la primera posició del grup.