ACB

Harding (41 punts) enganxa el Baxi Manresa l’ACB (91-84)

Els manresans, a més, han recuperat el ‘bàsquet-average’ de l’anada a Sevilla que era de 4 punts

El Baxi Manresa ha agafat aire gràcies a la seva victòria (91-84) fonamental contra el Betis que serveix perquè els manresans surtin després de molt temps de la zona de descens. A més, els manresans han guanyat el bàsquet-average contra un rival directíssim perquè havien perdut de quatre punts a Sevilla (85-81).

El matx ha arrencat amb un Dani Pérez fonamental marcant la pauta de l’equip amb tres triples sense error (27-18). Els andalusos han estat desencertats en el triple (0/9) mentre Harding s’ha sumat a la festa i dos triples més seguits del nord-americà han situat la màxima del partit (36-21) després d’un parcial de 17-4. Al descans la diferència era còmoda (48-36) amb 18 punts de Harding.

Al segon temps s’ha mantingut la diferència fins el 53-41. Ha estat llavors quan els andalusos han fet un parcial de 0-7 per entrar un altre cop dins el matx (53-48). Però Harding, amb una exhibició ofensiva, ha retornat la diferència per sobre els 10 punts abans d’arribar a la fi del tercer quart (69-58). Un triple de Waczynski ha mantingut els 11 punts de renda (74-63). Però ha reaccionat el Betis que ha fet un parcial de 0-9 amb triple inclòs de Bertans (74-72). Quan més pressió hi havia ha tornat a aparèixer Harding per sentenciar amb un 2+1 i dos triples increïbles amb una exhibició sense precedents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)