ACB

El Barça assalta el Martín Carpena i es revenja d’Unicaja (81-86)

El Barça ha obtingut avui al Martín Carpena de Màlaga un triomf molt treballat davant de l’Unicaja, el campió de copa, una revenja esportiva després de la desfeta dels quarts de Badalona molt suada (81-86) que li permet mantenir-se en la lluita pel lideratge de l’ACB. La direcció de Laprovittola (16 punts i 9 assistències), l’encert de Satoransky (16) la sobrietat i la capacitat en el rebot de Vesely (11 punts i 5 rebots) han estat alguns del arguments dels blaugrana per neutralitzar l’ímpetu del conjunt andalús, que malgrat que no ha pogut alinear Brizuela, ha arribat a dominar de 10 punts durant el primer temps (36-26).

Malgrat que el Barça ha viscut un inici encoratjador amb un triple d’Abrines i bones acciones defensives, el cert és que li ha tocat patir de valent en un primer quart costerut (24-16). L’Unicaja ha fet mal amb 4 triples i atacs ràpids i Mirotic s’ha hagut d’asseure amb dues faltes ben aviat (9-7). Saras ha demanat temps a 1:38 (22-14) després del segon triple de Carter –8 punts en el quart– però res no ha variat.

Un triple de Kalinoski ha encetat el segon quart (27-16), però, tot seguit, el Barça, amb 5 punts seguits de Vesely i dos de Kalinic, ha clavat un 0-7 (27-23). Temps local. L’esbroncada d’Ibon Navarro als seus homes ha sorgit efecte i l’Unicaja ha establert la màxima diferència (36-26) amb el segon triple de Kalinoski i una cistella de dos de Thomas. Un triple de Satoransky, dos punts de Mirotic i dos més de Laprovittola, que ha generat força en atac sovint amb penetracions i doblant bones passades a l’home alliberat, han ajustat el resultat al descans (39-35) en una primera part en què les nou pèrdues del Barça l’han penalitzat. Els blaugrana, però, han dominat el rebot (20-13).

Un triple de Mirotic ha posat al Barça a només un punt (39-38). Una antiesportiva a Osetkowski després d’una revisió de vídeo ha encès el Martin Carpena. Dos tirs lliures de Satoransky (39-40) i possessió. Un triple d’Abrines i una cistella de Satoransky en un contraatac han encès els llums d’alarma locals davant de la fulgurant reacció blaugrana (0-10) liderada per Laprovittola, que s’ha fet un tip de repartir assistències (39-45). Temps d’Ibon Navarro. L’Unicaja s’ha refet amb 6-0 (45-45), però, el m al darrera, ha clavat un altre 6-0 (45-51). En els millors minuts, el Barça ha arribat a disposar d’un marge de 8 punts, però els andalusos han aguantat l’embranzida (57-61).

Amb 65-71 Vesely ha rebut una antiesportiva, també amb revisió de vídeo. L’Unicaja ha fallat els dos lliures però en la possessió Perry ha clavat un triple des de casa seva (68-71). Laprovittola ha replicat (68-74). I Osetkowski s’hi ha regirat (71-74). Una bogeria a la qual s’hi ha afegit Satoransky amb una de dos (71-76) en una acció en què ha fallat el tir lliure addicional. Mirotic no ha perdonat des de la personal (71-78). Un triple de Perry (75-78) ha obligat Saras a demanar temps a 1:50 del final. El Barça ha sentenciat amb un triple de Satoransky, un rebot ofensiu i un altre triple d’Abrines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)