Lliga femenina

El més calent és a l’aigüera

L’Spar Girona continua rastrejant el mercat de la Lliga Femenina i fins i tot de la Lliga Challenge, encara sense èxit, per reforçar la plantilla

“L’equip ha passat de la depressió, que és la primera reacció, a gairebé riure’ns del que passa”, deia Laura Antoja abans-d’ahir després de l’Spar Girona - Tenerife, el primer partit que l’Uni afrontava amb cinc lesionades després que Ornella Bankolé es fes mal al menisc el cap de setmana anterior a Lugo, en el seu segon partit. La francesa arribava a Girona el dia que es tancava el mercat per jugar d’alera i donar un respir a Araújo, però la capitana es lesionava l’endemà en l’últim minut del partit d’Eurolliga a Salamanca. “Les peces són les que són, i hem de canviar la manera de jugar”, deia l’entrenadora, que amb Bernat Canut encara sancionat tornarà a dirigir l’equip diumenge.

L’Spar té Binta Drammeh encara sense fer net de la lesió muscular que es va fer l’1 de febrer per tercer cop –psoes– i rastreja el mercat de jugadores, però no troba cap peça que encaixi en les seves necessitats, ni en la Lliga Femenina ni tan sols en la Lliga Challenge. El reforç ha d’estar jugant a la FEB i ser de formació, perquè a Fontajau les quotes estan comptades, circumstàncies que encareixen el producte.

Una de les opcions era Paula Ginzo (1,88 m, 1998), a qui l’Ensino no permet sortir. La cantàbrica és titular a Lugo –17 punts i 7 rebots en el 67-55 contra l’Estudiantes diumenge– però un cop encarrilada la permanència, l’equip té ara el play-off a una victòria a manca de quatre jornades. Qui ho té pràcticament lligat, salvar-se, és el Jairis d’Èric Surís. Belén Arrojo (1,88 m, 1995) no va jugar a Saragossa (83-68) per lesió, però a Alcantarilla la quota de jugadores de formació és al límit, com a Girona.

La copa és la setmana que ve a Saragossa, i difícilment arribi un reforç, amb tants clubs amb aspiracions. També en la segona categoria, perquè el líder puja directe –serà el Ferrol– i del segon al novè entren en el play-off per l’altra plaça. El final de la lliga regular de la LF, doncs, serà el final de curs per a vuit equips i, llavors sí, es pot obrir el ventall d’opcions per a l’Spar de cara a la lluita pel títol.

COMPTE ENRERE

4
jornades
queden de lliga regular a la LF, després de les quals vuit equips acaben la temporada.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)