NBA

Els líders de la NBA, imparables en el seu camí als ‘play-off’

A l’Est, els Bucks han guanyat 130-94 a San Antonio Spurs i a l’Oest, els Denver Nuggets s’han imposat 104-118 contra Washington Wizards

Els Milwaukee Bucks continuen amb el lideratge a la Conferència Est a l’NBA amb dues victòries d’avantatge després d’imposar-se contundentment als San Antonio Spurs per 130-94. El jugador més destacat ha estat, una vegada més, Giannis Antetokumpo, amb 31 punts i 14 rebots.

El líder de l’altra conferència, l’Oest, Denver Nuggets, ha superat els Washington Wizards per 104-118, amb una actuació espectacular de Nikola Jokic, amb 30 punts i 12 rebots. Just darrere del conjunt de Colorado, hi son els Memphis Grizzlies, que han guanyat Houston Rockets (130-125), gràcies als 37 punts i 10 rebots de Jaren Jackson Jr. El controvertit Ja Morant ha tornat després de la seva suspensió de vuit partits per publicar un vídeo en les xarxes socials en que duia una pistola en un local nocturn i els Memphis Grizzlies han sumat la seva quarta victòria consecutiva.

Qui no ha aconseguit la victòria han estat els Phoenix Suns, que han acabat derrotats per Los Angles Lakers amb un 122-111, gràcies a la tripleta Anthony Davis (27 punts), Austin Reaves (25 punts i 11 assistències) i D’Angelo Russell (26 punts).

Retorn de Doncic

Empatat amb l’equip d’Arizona, hi ha els Golden State Warriors, que han patit per guanyar els Dallas Mavericks per 125-127. Els 30 punts i 17 assistències de Luka Doncic, que ha tornat a un gran nivell després de cinc partits d’absència, han estat insuficients. Això ha estat, gràcies, en part, els 20 punts i 13 assistències de Stephen Curry i els 22 punts de Jonathan Kuminga.

Jugada curiosa

La jugada curiosa del partit ha succeït a falta d’1:45 del final del tercer quart. Després d’un temps mort, el col·legiat de l’enfrontament ha donat la possessió a l’equip visitant. Llavors, els jugadors dels Warriors han llançat a cistella sense cap jugador dels Mavericks en la defensa, generant una fàcil anotació per als californians. Mentrestant, els jugadors dels Mavericks estaven a l’altre camp perquè pensaven que la possessió era seva.

Tornant a la classificació, amb una victòria menys, se situen els Minnesota Timberwolves, que han superat per 1 punt els Atlanta Hawks (125-124), amb 26 punts de Naz Reid i 25 punts de Jaden McDaniels. A la part baixa de la classificació, els Portland Trail Blazers s’ha imposat 115-127 els Utah Jazz, amb els 30 punts de Damian Lilliard, tot i els 40 punts de Lauri Markkanen.

A l’altra conferència, a l’Oest, els Philadelphia 76ers no han donat opcions als Chicago Bulls per 91-116, gràcies, en part, els 25 punts de De’Anthony Melton. Una mica més avall en la classificació, els New York Knicks es mantenen en la cinquena posició de la taula, tot i la derrota per 127-120 davant Miami Heat, destacant els 35 punts de Jimmy Butler a l’estructura de Florida.

Per la seva banda, els Indiana Pacers han superat 114-118 Toronto Raptors. El jugador més destacat del partit ha estat el jugador de l’equip canadenc Pascal Siakam, amb 31 punts i 10 rebots, els quals, però, han estat insuficients per assegurar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)