Lliga femenina

Helena Oma: “Fins que no em retiri no en seré conscient”

Bàsquet. L’alera terrassenca esdevé la gran triomfadora de la copa a Saragossa

“No tinc paraules per descriure tot el que hem viscut, no només en la final, sinó en tota la copa” va dir Helena Oma després de guanyar el títol amb el Casademont i ser designada l’MVP d’un torneig que torna a guanyar l’amfitrió, com el 2020, quan l’Avenida a Salamanca va posar fi a una maledicció de 25 anys des que el Dorna Godella va superar el Gran Canària. “No és només nostre, sinó de tot el club i l’afició”, va destacar sobre l’èxit l’alera de Terrassa, que va assegurar: “Fins d’aquí a algun temps o fins que no em retiri no en seré conscient.”

Oma va renovar per dos anys amb el Casademont al febrer quan ja ho havien fet el tècnic, Carlos Cantero, Serena Geldoff i Mariona Ortiz. Després ho va fer Leonie Fiebich. Aquest és el seu primer curs a Saragossa, on arribava avalada pel tècnic, amb qui va coincidir a l’Ensino quan va marxar de l’Uni: “Que jo tingui aquest reconeixement és gràcies a ell i a la confiança que m’ha donat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)