Lliga femenina

Fi a la mala ratxa el Barça CBS, contra el Jairis (58-52)

El Barça CBS es retroba amb el triomf a la Lliga Femenina contra el Jairis, l’altre ascendit el curs passat, i posa fi a cinc derrotes seguides comptant la copa, després d’un 13-0 entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona.

Les visitants capgiraven el marcador amb un 0-8 (11-16) entre el final del primer quart i l’inici del segon, i, després de 5 punts seguits de Marta Canella per empatar a 16 i a 18, el Jairis agafava una màxima de 6 (18-24) a la qual les blaugrana responien amb un 9-0 (27-24, triple d’Anderson en transició).

El Santfeliuenc engreixava el parcial fins el 13-0 amb 4 punts de Guerrero a l’inici de la segona meitat, (31-24), però Evans amb 7 punts seguits, triple inclòs, aguantava l’embranzida local (34-31). Contell a 1:40 era la segona visitant en anotar (37-33) i Mircheva sobre la botzina tancava el tercer quart amb la màxima blaugrana (41-33).

El quart triple de Konig obria l’últim quart i el segon de Mircheva establia la barrera psicològica (46-36). Isaac Fernández havia d’aturar-ho a 6:14 amb 46-42 i Èric Surís també recorria a la pausa a 5:09 després del triple de López (51-42) i hi havia de tornar a 2:17 amb la màxima en contra (57-46). Arrojo a un minut des de 6,75 m anotava el 58-50 i d’una mica més aprop feia el 58-52 que impedia les blaugrana recuperar l’average particular (82-71 a Alcantarilla).