Lliga femenina

Labuckiene continuarà un any més a l’Spar Girona

Bàsquet. La pivot lituana, de 32 anys, ha renovat pel conjunt gironí i disputarà la seva quarta temporada consecutiva a Fontajau

Giedre Labuckiene ha renovat per l’Spar Girona per una temporada més. El conjunt gironí i la pivot lituana, de 32 anys i 1,92 m, han arribat a un acord i continuaran vinculats fins al juny del 2024. Giedre Labuckiene va fitxar per l’Spar Girona la temporada 2020/21 i la pròxima campanya serà la quarta en el conjunt gironí. La directora esportiva del conjunt gironí, Laia Palau, va explicar que estan contents de la renovació i que és una gran notícia per al club i per a l’afició. Laia Palau va destacar sobre la pivot lituana: “És una jugadora que en aquests anys que fa que és aquí crec que ens ha demostrat que és un exemple a seguir pel seu compromís, la seva capacitat de treball, la seva humilitat i la seva experiència.” La directora esportiva de l’Spar Girona també va afirmar: “Per tant, un any més ens ajudara en la feina que sempre fa de posicionament, de rebot defensiu i de saber aprofitar les ocasions que se li presenten amb aquesta força i elegància que sempre ens ha mostrat.”

Labuckiene es va mostrat molt emocionada de continuar formant part de l’equip gironí: “El club i la ciutat de Girona són molt especials per a mi. Estic desitjant començar la temporada i lluitar per aconseguir els nostres objectius.” En aquesta temporada que acaba de finalitzar la pivot lituana ha fet una mitjana de 5,8 punts, 3,7 rebots i 7,9 de valoració per partit en la Lliga Femenina, mentre que en l’Eurolliga ha fet una mitjana de 4 punts, 2,9 rebots i 4,6 de valoració.

En aquests anys que fa que és aquí crec que ens ha demostrat que és un exemple a seguir
Laia Palau
DIRECTORA ESPORTIVA
Estic desitjant començar la temporada i lluitar per aconseguir els nostres objectius
Giendre Labuckiene
JUGADORA
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)