NBA

Els Lakers inicien la sèrie amb victòria davant els Warriors

L’equip californià guanya per 112-117, mentre que els New York Knicks empaten la sèrie després d’imposar-se per 111-105 a Miami Heat

Los Angeles Lakers han iniciat la sèrie de semifinals de la Conferència Oest amb una victòria a San Frnacisco davant els Golden State Warriors per 112-117 i els van pispar el factor pista. Els jugadors més influents de l’equip californià han estat Anthony Davis i LeBron James, amb el pivot sent el màxim anotador del partit, amb 30 punts i 22 rebots, mentre que el jugador amb més punts a la història de l’NBA ha anotat 22 punts i ha atrapat 11 rebots. Per l’altre costat, els que més han destacat són Stephen Curry, amb 27 punts, i Klay Thompson, amb 25 punts.

A l’altra sèrie, els New York Knicks han empatat el marcador a 1 després d’imposar-se per 111-105 a Miami Heat, amb Jalen Brunson com a màxim anotador del partit, amb 30 punts. També cal destacar per part del conjunt novaiorquès son Julius Randle, amb 25 punts i 12 rebots, i R.J.Barrett, amb 24 punts. En el costat dels Heat, Caleb Martin i Gabe Vincent són els únics en superar els 20 punts, amb 21 i 22 punts, respectivament. Els Heat han notat a faltar a la seva estrella Jimmy Butler, que es va fer un esquinç al turmell en la recta final del primer partit.

Embiid (Sixers), MVP

El pivot camerunès Joel Embiid (Sixers) ha guanyat el Premi Michael Jordan com a jugador més valuós de la fase regular de l’NBA, per davant de Nikola Jokic (Nuggets) i Giannis Antetokounmpo (Bucks). En les dues temporades anteriors, el pivot africà havia acabat segon en les votacions rere Jokic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)