ACB

Els actes del 25è aniversari del títol de lliga del Manresa comencen avui

Els actes del 25è aniversari del títol de lliga del Bàsquet Manresa s’inicien avui dijous, tindran un plat fort aquest diumenge i s’allargaran fins el mes de juny. Avui a la tarda (18.30 h) es farà una taula rodona periodística al Pati del Teatre Kursaal amb el nom de “Una gesta per recordar”. A partir d'avui, a la botiga del Nou Congost estaran a la venda la rèplica de la samarreta dels Campions i ampolles de cava Artium “25 anys Lliga ACB”.

Diumenge al matí a l’Ajuntament de la ciutat (12 h) i haurà una rebuda de l’equip campió de lliga de la temporada 1997-98. Està previst que hi siguin presents la majoria de jugadors inclòs els americans Sallier i Alston. Herb Jones va morir de malaltia. Casimiro no hi serà perquè està ocupat amb el Betis.

A la tarda (16 h a 19 h) hi haurà una FanZone a Crist Rei i els aficionats podran fer-se fotos amb el trofeu, i visitar el nou Bus del Baxi Manresa. En el partit de lliga que el conjunt manresà jugarà contra el València (20 h) al Nou Congost i haurà un homenatge als Campions del 1998. L’equip del Baxi Manresa jugarà amb una replica de la samarreta dels campions.

Durant el mes de maig hi haurà al Nou Congost l’exposició permanent “25 anys Lliga ACB”. En el mes de juny es jugarà partit de la selecció catalana absoluta masculina al Nou Congost, es farà la presentació del llibre “Crònica Sentimental d’una gesta. 25 anys de la Lliga del TDK Manresa” d’Oriol Pérez, i la presentació NFT Art by Miquel Liso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)