ACB

El Baxi Manresa cedeix en els darrers sets minuts contra l’Unicaja (97-88)

Els manresans han anat molts minuts per davant en el marcador

El Baxi Manresa ha estat superat per l’Unicaja Màlaga en els darrers sets minuts, i els andalusos s’han imposat per 97-88, sumant la seva vuitena victòria consecutiva. Els manresans han anat per davant en el marcador durant molts minuts i no ha cedit en cap moment en aquest partit avançat de la 32a jornada. Ha destacat Harding amb 20 punts, 4 triples i 19 de valoració.

El Manresa ha fet un bon inici de partit amb un Harding inspirat i s’ha avançat de set punts (8-15). Els malaguenys han intentat que no es distancies en el marcador, ho han aconseguit i s’ha arribat al final del primer quart amb una mínima avantatge visitants. Els homes de Pedro Martínez han continuat fent les coses bé en el segon període, s’han mantingut per davant i han arribat al descans amb sis punts de marge, 37-43.

En la primera jugada de la segona meitat el Manresa s’ha situat 8 punts per sobre, però poc a poc l’Unicaja ha anat retallant diferències amb un bon joc d’atac i sense resposta defensiva dels visitants, i s’ha arribat a un 65-60 a poc del final del període. En l’inici dels darrers deu minuts els àrbitres han assenyalat dues faltes tècnics seguides a l’Unicaja i el Manresa s’ha posat per davant (70-72). La reacció local ha sigut un parcial de 8-0, amb dos triples, i poc després s’han situat deu punts per sobre (85-75). Els manresans ja no han pogut inquietar al seu rival en un final amb encert de triples pels dos equips.