Lliga femenina

L’Uni enceta la campanya d’abonaments

Bàsquet. “Tu ets la nostra sort” és el lema, amb preus d’entre els 90 i els 150 euros les renovacions, per a la lliga i l’Eurocopa

L’Spar Girona llança avui la campanya d’abonaments de la temporada 2023/24, amb el lema “Aquesta temporada tu ets la nostra sort”. El club detalla els preus dels seients, que per al públic adult aniran dels 90 euros (fons) als 150 euros (central) les renovacions; i dels 120 als 180 euros per a les altes. Són més econòmics, com és habitual, els abonaments per al públic infantil, el jove i el sènior (més grans de 65 anys). Hi ha paquets familiars, promocions per als abonats del Bàsquet Girona i el Girona FC, i també relacionats amb patrocinadors com ara Parlem, des d’una botiga del qual detallarà avui el club la campanya. L’abonament inclou els 15 partits de Lliga Femenina i els de l’Eurocopa, i també els possibles play-off de totes dues competicions.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)