ACB

El Barça busca el 2-0

Bàsquet. Els blaugrana disputen el segon partit de la final (18.30 h) i volen mantenir el factor pista i anar a Madrid amb avantatge

El Barça vol situar el 2-0 en la final del play-off pel títol de la lliga ACB i viatjar a Madrid amb el factor pista a favor i amb un avantatge clar. Els blaugrana no ho tindran gens fàcil en el segon enfrontament de la final contra el Real Madrid que es juga aquesta tarda (18.30 h), ja que el segon enfrontament sempre és molt més complicat i el conjunt blanc intentarà empatar la final i posar el factor pista a favor seu. El Palau Blaugrana haurà de tornar a ser una peça important, com ho va ser en el triomf en el primer partit per 97-88.

L’aler del Barça Nikola Kalinic va explicar respecta al suport del públic: “Hi va haver un gran ambient. La gent ho va donar tot i nosaltres també. Sempre és un plaer jugar en aquest tipus d’ambient i esperem que es repeteixi.” El jugador del conjunt blaugrana va destacar també la importància d’anar a Madrid amb dues victòries a favor: “Seria millor viatjar a Madrid amb un 2-0 perquè jugues amb menys pressió, però el Madrid és el vigent campió d’Europa. És un gran equip.”

El conjunt blaugrana és molt conscient que hauran de fer un partit molt sòlid i amb poques errades per aconseguir una nova victòria, i que necessita l’aportació de tots els jugadors, tal com va passar en el primer enfrontament, en què set jugadors van superar la desena de punts anotats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)