Lliga femenina

Fabián Téllez, nou tècnic del Cadí la Seu

Fabián Téllez (Barcelona, 1972) serà l’entrenador del Cadí la Seu aquest curs 2023/24. El tècnic torna a la Lliga Femenina després de la seva experiència al filial del Baskonia, amb qui va pujar a la LEB Plata la temporada 21/22 i, el curs passat, n’era cessat amb per l’1-6 de balanç a l’inici. La seva primera experiència a la categoria va ser amb el Sant Adrià el 2017/18, amb qui va disputar la Copa. Aquell any també va de ser el seleccionador català contra Montenegro i, a l’estiu, iniciava una etapa de dues temporades al Mann Filter Casablanca, a qui classificava pel play-off en la primera. La seva incorporació al Barça per entrenar el júnior masculí el 2020 i la seva aventura a Vitòria son el parèntesi a les banquetes de la Lliga Femenina.

Téllez, que avui compleix 51 anys, signa per una temporada amb opció a una segona per rellevar Jordi Acero. “Aquesta nova temporada suposa tot un repte tant per a l’equip com per al club, que ha vist reduït d’una manera significativa el pressupost a l’hora de confeccionar la plantilla amb l’afegit d’haver perdut l’eix de jugadores nacionals que ens permetia ser molt competitius: Peña, Bahí, Raventós a més de la referència interior amb Tunstull” apunta l’entrenador barceloní, que posa en valor: “Comptem amb un grup majoritàriament nou, amb poca o cap experiència a la lliga, molt jove, que necessitarà temps per poder trobar la seva millor versió”. “Ens cal tot el suport d’una afició que sempre ha demostrat ser molt conscient de la nostra realitat i molta paciència per part de tots. Un cop dit això, l’equip si és conscient de la seva nova realitat i continua sent molt ambiciós. Estem molt i molt il·lusionats per començar la temporada” hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)