ACB

Roger Grimau: “Sento molt el club i intentaré que la gent estigui molt orgullosa d’aquest equip”

Roger Grimau, l’escollit per substituir Sarunas Jasikevicius a la banqueta del Barça de bàsquet durant les dues properes temporades, ha estat el protagonista d’una entrevista a Barça TV. El nou tècnic blaugrana afirma estar molt orgullós de tenir aquesta oportunitat: “Tot ha sigut molt ràpid i encara estic aterrant, però estic molt feliç”.

Grimau, que tot just estava acabant de tancar els informes de la temporada del Barça Atlètic, a qui ha entrenat durant les dues últimes temporades, va rebre una proposta totalment inesperada, però que, com a culer de naixement, no va poder rebutjar: “Jo estic bastant convençut que això que els trens només passen una vegada a la vida és una frase feta i que realment en passen més, però sí que és veritat que aquest tren és molt xulo i un dels millors que hi ha al món. Una proposta com aquesta costa zero d’acceptar-la. Sento molt el club i intentaré que la gent estigui molt orgullosa d’aquest equip.”

L’entrenador del Barça es mostra agraït amb Juan Carlos Navarro -director general- i Mario Bruno Fernández -director esportiu- pel fet que en el seu moment apostessin per ell per portar el Barça Atlètic, i per ara fer aquest creixement i poder arribar al primer equip. A més, confessa sentir-se recolzat per molta gent, com ara Víctor Sada, un dels seus homes de confiança i que també passa a formar part de l’staff tècnic del primer equip.

Al llarg dels anys en la seva trajectòria com a jugador, Grimau ha passat per mans de molts entrenadors, de qui assegura haver après molt en tots els sentits. També de Jasikevicius, a qui afirma haver admirat des de sempre per haver estat un dels millors jugadors d’Europa, i de qui ha après molt aquestes darreres temporades tenint-lo a prop com a entrenador: “Crec que ha fet una grandíssima feina”, afirma el tècnic català.

De totes maneres, en relació al projecte d’equip, Grimau té clar que la seva filosofia és que els seus equips juguin alegre, de manera que puguin enganxar la gent. També confessa, però, que encara ha de veure de quins jugadors disposa exactament i, a partir d’aquí, “caldrà adaptar les peces que toquin per tal de trobar l’equilibri adient”.

Tot i que a hores d’ara el tècnic blaugrana encara desconeix l’estructura de la qual disposarà, confia que el gran gruix de l’equip segueixi. Tot i així, també assegura que per ell “el més important és que vegin com sóc; sóc tal com raja, transparent com l’aigua, i intentaré fer-los creure en la meva manera de treballar”.

En aquest sentit, el barceloní comenta que també tindrà present els joves del planter, a qui coneix bé i veu viable seguir-los donant oportunitats quan convingui. “Tot i que el Barça és un club on hi ha molta exigència i pressió, sempre has de tenir present en quin moment col·loques els jugadors. Hem de ser molt curosos, que ells segueixin treballant i que pressionin des de baix per poder acabar traient el cap al primer equip”.

En clau Eurolliga, Grimau és conscient que aconseguir-ne una altra és la il·lusió de tots els culers, sobretot després d’haver arribat a les últimes Final Four, però assegura que això no li suposa una pressió afegida, més enllà de l’estrès que ja hi pugui haver de base.

Sobre la gent del Palau, l’entrenador del Barça ressalta el fet que és un públic molt especial, i es mostra amb ganes de fer un bon joc, d’obtenir bons resultats perquè la gent s’engresqui, i anhela poder viure nits com les que ha viscut tant com a jugador com a aficionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)