ACB

El 10 de juliol canvien les condicions

Bàsquet. ACB. Fins aquesta data la clàusula és d’un milió d’euros

Joel Parra va ser ahir el focus d’atenció en el bàsquet català i espanyol per l’interès que té el Barça a fitxar-lo. El seu representant no té una oferta sobre la taula i els blaugrana continuen planificant la plantilla per al curs vinent amb el tècnic Roger Grimau al capdavant. Un dels factors que poden accelerar la hipotètica operació és que hi ha una data en què canvien les condicions econòmiques per fitxar Parra. Fins al 10 de juliol, qui el vulgui, sempre evidentment que Parra volgués, el pot fitxar pagant un milió d’euros. No cal ni negociació. Les condicions creixen ja en l’últim any de contracte que té signat amb la Penya. El club verd-i-negre li ha ofert aquest any ampliar dos anys més, però no ho havia acceptat.

També en l’actualitat blaugrana, Milà, un dels destins on podia anar Mirotic, sembla que no serà opció al final, segons va explicar ahir Ettore Messina, el tècnic de l’Armani: “Realment no crec que pugui ser un objectiu per al nostre club, independentment de la nostra importància. No podem competir econòmicament amb el Fenerbahçe, l’Efes, el Madrid i el Barça.” D’altra banda, ahir diferents mitjans italians donaven per fet el fitxatge de l’ex Penya Kyle Guy per la Virtus Bolonya de Scariolo.

Avui, rivals d’Eurocopa

El Joventut sabrà avui els 19 equips que l’acompanyaran a Europa. Els fixos sembla que seran el vigent campió, Gran Canària, els francesos Bourg i París, el campió alemany Ratiopharm Ulm, els italians del Trento i el Venècia, el Buducnost montenegrí, el Cedevita eslovè, el Londres, el Wroclaw polonès, l’Ankara i el Besiktas turcs,el Hapoel Tel-Aviv israelià, el Prometey ucraïnès, el Cluj romanès i els lituans del Lietkabelis i el Wolves.

El Prat Joventut jugarà a la LEB Or

El vinculat de la Penya jugarà finalment a la LEB Or, una decisió que no s’ha pogut concretar fins ara. El fet que el Melilla hagi arribat a un acord per comprar la plaça de l’Almansa, fa que ja no hi ha opció de poder fer-se enrere, perquè renunciar a la LEB Or enviaria el Prat tres categories per sota. El Prat serà dirigit per Albert Cañellas, que havia estat l’entrenador que va portar el vinculat de la Penya a la LEB Or. Cañellas deixarà de ser el quart entrenador del primer equip del Joventut i l’staff de Carles Duran seran Dani Miret, Aleix Duran i David Jimeno, que deixa el júnior i l’equip EBA, però que continuarà sent el cap del planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)