ACB

El Bàsquet Girona oficialitza les marxes de Jeremiah Hill i Ondrej Hanzlik

Jeremiah Devonte Hill (1m88, 1995) no formarà part de la plantilla del Bàsquet Girona per a la propera temporada. El nord-americà amb passaport camerunès va arribar al club el passat mes de gener, procedent del Betis. Ha disputat 20 partits sota les ordres d’Aíto García Reneses, en els quals ha fet mitjanes de 6,1 punts, 1,9 rebots i 1,9 assistències. El girona ha oficialitzat avui la seva marxa i la del txec Ondrej Hanzlík (1m93, 2002) ha finalitzat el contracte de cessió que el vinculava amb el Bàsquet Girona. L’escolta txec va arribar l’estiu passat cedit pel Baskonia. Amb el primer equip gironí ha disputat 22 partits a l’ACB, amb mitjanes de 2,1 punts, 0.8 rebots i 0,3 assistències. S’afegeixen a les baixes del Pato Garino, Dusan Miletic i John Jenkins.

El club, ha fitxat el tècnic Salva Camps (Baxi Manresa) en el lloc d’Àíto Garcia Reneses i també compta amb Eric Vila, amb qui té un acord de renovació, Quino Colom, Kameron Taylor i Jaume Sorolla. També vol renovar Maxi Fjellerup. A més, podrien arribar cedits Sergi Martínez (Barça) i el també blaugrana que ha jugat al Lleida Juani Marcos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)