Lliga femenina

L’era Antoja comença amb pujada

L’Spar Girona debutarà a Saragossa el 23 de setembre i, després d’estrenar-se a Fontajau contra el Barça CBS, jugarà a la pista de l’Avenida. La competició, com fa un any, té partits abans (dia 22) i després (28) de Nadal

El calendari de la Lliga Femenina 2023/24 va veure la llum ahir i, per a l’Spar Girona, l’inici serà d’allò més exigent. El nou projecte de l’Uni, amb Laura Antoja al capdavant de la banqueta i sis cares noves respecte a la plantilla que va caure eliminada en els quarts de final la temporada passada –encara falten una o dues jugadores al perímetre–, comença el 23 de setembre a Saragossa al pavelló on l’equip gironí va caure per primer cop en la seva història en els quarts de la copa. És contra el campió de la competició del KO, que debuta en l’Eurolliga.

L’estrena a Fontajau serà contra la pedra a la sabata del projecte de Bernat Canut el curs passat, el Barça CBS –s’estrena a casa amb el Cadí–, mentre que la segona sortida farà que en la jornada 3 l’equip ja hagi visitat dues de les tres pistes dels equips que juguen l’Eurolliga. L’Avenida - Spar Girona és el 14 d’octubre –la supercopa es juga entre la jornada 1 i la 2. El tercer equip de la lliga que disputa la màxima competició i vigent campió, el València, serà qui obri el 2024 a Fontajau en el partit que tanqui la primera volta. L’últim del 2023 per a l’Spar és a la Seu d’Urgell, el 30 de desembre en un tram de calendari atapeït com la temporada passada perquè la lliga no s’atura per Nadal. A més, aquest cop la finestra del novembre té el premi de dues jornades en la mateixa setmana, amb l’Uni a Lugo i rebent l’Araski.

L’Avenida ve a Girona el 9 de març, la setmana després que l’Uni hagi jugat a València en un mes en què es disputa la copa, a Huelva del 21 al 24. Després, hi ha cinc jornades en què l’Spar visitarà el Gernika, el seu botxí en la copa a Saragossa aquest març, i el Barça CBS, l’equip que el va eliminar a Fontajau en la tornada dels quarts de la lliga l’endemà de Sant Jordi.

UN MARÇ DE BOJOS

El mes de la copa, a Huelva (del 21 al 24), té la visita a València i l’Uni - Avenida seguits
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)