Lliga femenina

La llei no escrita en un vestidor

L’Spar Girona ja té definits els dorsals: Bertsch es queda el 22 que tenia Parra i Etxarri recupera el seu 8

Les jugadores de l’Spar Girona ja s’han repartit els dorsals per a la temporada que començaran a preparar demà passat i s’hi imposa, en la relació, la llei no escrita en un vestidor. Morgan Bertsch es queda el 22, el que duia la temporada passada en el Kangoeroes Mechelen i amb el qual va fer la carrera a l’NCAA. L’any passat era de Faustine Parra, que es queda el 6. De la resta de fitxatges, Laura Peña agafa l’1 perquè el seu 9 el té Noe Jordana, retirat a Fontajau al costat del 7 d’Anna Carbó i del 3 de Laia Palau.

Irati Etxarri recupera el 8 que havia tingut sempre, fins al curs passat, que era de María Araújo. Mendy conserva el 4 que ha dut cada any a l’Uni, i Labuckiene manté el 77 de la temporada 22/23 –en l’anterior el duia Paola Ferrari, mentre la pivot lituana tenia l’11– i Tolo, el 12. Marta Canella no pot conservar el 8, tampoc, i agafa el 21. MItchell (0), Magarity (2), Ygueravide (13) i Higgs (15) sí que han pogut agafar els seus de sempre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)