Lliga femenina

L’equip de Laura Antoja

L’Spar Girona defineix el cos tècnic, que liderarà la segona entrenadora de l’Uni les dues últimes temporades i mitja

Laura Antoja (1977) afegeix un nou paper a l’auca de l’Uni Girona, del qual va ser la base titular i capitana les dues primeres temporades en la Lliga Femenina (2009-11). Fisioterapeuta en el primer títol de lliga (2014/15), un cop tancada la seva dilatada carrera com a jugadora a Salamanca (2013), el desembre del 2020 tornava a Fontajau per incorporar-se al cos tècnic d’Alfred Julbe, del qual esdevindria la mà dreta la temporada següent, el mateix rol que el curs passat al costat de Bernat Canut.

Jordi Sargatal passa a fer les tasques d’assistent de l’Uni, que incorpora Josep Bofill i Ana Pedrero al cos tècnic. S’hi mantenen Sílvia Treviño com a metgessa, Beti Orden com a fisioterapeuta i Pau Condom com a team manager. Bofill és el preparador físic, una tasca que ja va dur a terme en l’Uni entre el 2010 i el 2012, i Pedrero s’incorpora a l’àrea mèdica i de fisioteràpia.

L’Spar Girona comença la pretemporada amb les proves mèdiques dilluns que ve, i l’endemà ja començarà a entrenar-se.

Galve, a Las Palmas

Nora Galve (1,76 m, 2001) és un dels sis fitxatges que va anunciar l’Spar Gran Canària per a la temporada que està a punt de començar. L’alera que l’Uni va fitxar l’estiu passat i que no va arribar a debutar amb l’Spar Girona perquè va haver de passar per la sala d’operacions un any després de lesionar-se de gravetat quan jugava amb el Lima Horta en la Lliga Challenge, s’afegeix al projecte canari de bracet amb la base francesa Naomie Alnatas, l’escorta nord-americana Jade Loville, l’alera sèrbia Katarina Knezevic, l’alera pivot basca Isa Mbomio i la pivot nord-americana Daja Woodard.

LA DADA

4
dones
hi ha a l’equip tècnic de l’Uni la temporada que ve, on els homes (3) són per primer cop minoria.

L’AGENDA

L’equip comença els entrenaments dimarts que ve, amb proves mèdiques dilluns
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)